Herojski čin

VIDEO: Pogledajte kako su hrabri Mostarci spasili život turistu

Ispod Starog mosta u Mostaru danas se odvijala prava drama u poslijepodnevnim satima kad je jedan od turista iz Amerike pokušao izvesti skok sa Starog mosta i nije uspio isplivati iz Neretve.
Vijesti / Flash | 13. 05. 2022. u 15:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što smo ranije pisali o herojskom činu Mostaraca koji su spasili turistu koji je skočio sa Starog mosta, o tome kako je izgledao sami čin spašavanja možete pogledati na sljedećem linku: VIDEO

Podsjetimo, ispod Starog mosta u Mostaru danas se odvijala prava drama u poslijepodnevnim satima kad je jedan od turista iz Amerike pokušao izvesti skok sa Starog mosta i nije uspio isplivati iz Neretve.

Na svu sreću mostarski skakači Admir Delić Guma i Ali Hamza Duraković i koji vozi turiste na čamcu su herojskim djelovanjem spasili mladića, koji je već bio izgubio svijest.

Tako je zahvaljujući njihovoj brzoj intervenciji i herojskom činu spašen jedan mladi ljudski život. Nakon toga je stigla i Hitna medicinska pomoć koja je nesretnog mladića odvezla u mostarsku bolnicu kako bi se liječnici pobrinuli za njega.

Kopirati
Drag cursor here to close