Srbija? Ne, ne, Sirija!

VIDEO | Mektić podigao buru u RS zbog vica o Karadžiću i Mladiću

Vijesti / Flash | 14. 05. 2017. u 06:36 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić danas je na sjednici Predsjedništva SDS-a u Bijeljini ispričao vic o Radovanu Karadžiću i Ratku Mladiću zbog kojeg je izazvao žestoke reakcije u Republici Srpskoj.

Potpredsjednica Narodne skupštine Republike Srpske Sonja Karadžić-Jovičević ocijenila je da nije primjeren današnji istup ministra sigurnosti BiH Dragan Mektić u kojem spominje Radovana Karadžića i Ratka Mladića.

"Smatram neprimjerenim i zato što je riječ o kadru Srpske demokratske stranke (SDS) i ministru koji obavlja dužnost kakvu već obavlja, pogotovo što se to događa na zasjedanju Predsjedništva SDS-a", rekla je Srni Jovičevićeva.

Ona je istaknula da bi, kada bi se regiralo, svaki dan imala na što reagirati, te da smatra da bi morala pokušati ne reagirati na svaku glupost.

"Morala bih bez emocija, probati hladne glave sve sagledati. U krajnjoj liniji to mogu samo podvesti pod glupost", navela je kćer Radovana Karadžića.

Ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić danas je na sjednici Predsjedništva SDS-a u Bijeljini ispričao vic o Radovanu Karadžiću i Ratku Mladiću, što su mediji kasnije objavili.

Bivši predsjednik Republike Srpske Radovan Karadžić proglašen je u pred Međunarodnim kaznenim sudom za bivšu Jugoslaviju u Haagu krivim za genocid u Srebrenici i druge ratne zločine u Bosni i Hercegovini i osuđen na kaznu od 40 godina zatvora. Postupak protiv generala VRS Ratka Mladića još uvijek traje.

Kopirati
Drag cursor here to close