Greška

Veleposlanstvo Ministarstvu: Sorry

Veleposlanstvo Ujedinjenih Arapskih Emirata uputilo ispriku Ministarstvu inozemnih poslova BiH
Vijesti / Flash | 06. 06. 2020. u 06:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: MVP BiH / Diplomatska nota iz Veleposlanstva UAE Podgorica

Nakon slijetanja privatnog aviooperatera Boing 747-400 na sarajevski aerodrom i previda koji je u svojoj verbalnoj noti sačinilo Veleposlanstvo Ujedinjenih Arapskih Emirata Podgorica, na adresu Ministarstva stiglo je i službena isprika povodom nastalog nesporazuma.

Diplomatskom notom broj 1/1/22/36, koja je dostavljena u poslijepodnevnim satima 05. lipnja 2020. godine iz Veleposlanstva UAE Podgorica, navodi se da se privatni ured Njene Visosti duboko ispričava povodom zabune koja je nastupila.

''Ovom prilikom želimo naglasiti i da je Ministarstvo inozemnih poslova BiH u svojim postupcima vezanim za odobrenje slijetanja aviona na Međunarodni aerodrom Sarajevo postupilo u skladu sa međunarodnim odredbama Čikaške konvencije i Zakona o zračnom prometu kojima se avionima koje službeno najavljuje država omogućava nesmetan promet u međunarodnom račnom prometu'', navodi se u priopćenju iz MVP BiH.

U prilogu su medijima dostavili i verbalnu notu Veleposlanstva Ujedinjenih Arapskih Emirata Podgorica pristiglu diplomatskim kanalima na adresu MVP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close