Pomaganje

Uspješno završena humanitarna akcija udruge Mentalist

Humanitarna akcija trajala je dva tjedna, a pozivala je na prikupljanje sredstava za beskućnike, štićenike udruge "Minores" iz Mostara te za djecu s posebnim potrebama iz udruge "Marija-Naša nada"
Vijesti / Flash | 20. 12. 2019. u 22:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Krajem ovog tjedna okončana je humanitarna akcija koju su, uz podršku dekana i Sveučilišta, uspješno proveli studenti psihologije Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, članovi udruge Mentalist.

 Humanitarna akcija trajala je dva tjedna, a pozivala je na prikupljanje sredstava za beskućnike, štićenike udruge "Minores" iz Mostara te za djecu s posebnim potrebama iz udruge "Marija-Naša nada". 

Foto: PR / Uspješno završena humanitarna akcija udruge Mentalist

U akciji su prikupljena prekobrojna higijenska sredstva, za kojima su potrebu izrazili djelatnici Minores-a. Također, prikupljena su dostatna financijska sredstva koja će biti usmjerena za kupovinu gimnastičke grede, koja će djelatnicima udruge "Marija- Naša nada" pomoći u rehabilitacijskom radu sa štićenicima.

Uslijed uspješne humanitarne akcije, studenti psihologije apeliraju na građane da  samoinicijativno doniraju građanima i udrugama u potrebi, navode u PR priopćenju udruge Mentalist.

Foto: PR / Uspješno završena humanitarna akcija udruge Mentalist

Studenti naglašavaju kako je doniranje i pomaganje vid altruizma koji je jedan od prediktora za mentalnu i socijalnu dobrobit.

Kopirati
Drag cursor here to close