Problem ilegalnih migracija

Uskoro sporazum o nadzoru graničnog pojasa na istoku BiH 

Na sastanku je dogovoreno da će se pomoć dvije policijske agencije Graničnoj policiji BiH u nadzoru graničnog pojasa na istoku BiH konkretizirati sporazumima.
Vijesti / Flash | 07. 06. 2018. u 18:07 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Problem ilegalnih migracija bila je tema sastanka održanog u četvrtak u Glavnom uredu Granične policije BiH u Sarajevu, s kojeg je najavljen sporazum o nadzoru graničnog pojasa na istoku BiH. 

Sastanku su sudjelovali rukovoditelji Granične policije BiH na čelu s ravnateljem Zoranom Galićem, ravnatelj Policije Republike Srpske Darko Ćulum, načelnik Uprave policije MUP-a RS Dragan Jevđenić, zamjenik voditelja Policije Brčko distrikta BiH Senad Jašarević i zapovjednik Jedinice specijalne policije Policije Brčko distrikta BiH Dragomir Nišić. 

Ravnatelj Galić zahvalio je na podršci koju su kolege iz MUP-a RS-a i Policije Brčko distrikta pružale u prethodnom razdoblju u cilju sprečavanja ilegalnih migracija, kao i na njihovoj iskazanoj namjeri da s povećanim prilivom migranata na granicu BiH povećaju tu podršku. 

Na sastanku je dogovoreno da će se pomoć dvije policijske agencije Graničnoj policiji BiH u nadzoru graničnog pojasa na istoku BiH konkretizirati sporazumima koji će u cilju što brže realizacije zajedničkih aktivnosti biti potpisani uskoro, priopćeno je iz Granične policije BiH. 

Kopirati
Drag cursor here to close