Skupština

Upućena inicijativa za postavljanje novih radara kod Mostara, Jablanice i Konjica

Vijesti / Flash | 08. 11. 2016. u 21:50 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na održanoj 21. sjednici Skupštine Hercegovačko-neretvanske županije, zastupnik SBB-a, Osman Macić uputio je inicijativu Vladi i MUP-u HNŽ za postavljanje nekoliko stacionarnih radara na magistralnoj cesti M-17, a na prijedlog Foruma mladih OO SBB Konjic.

Po ovoj inicijativi, stacionarni radari bi se postavili na nekoliko lokacija na području općine Konjic, i to u naseljima Kolonija, Čelebići i Podorašac. Na području Jablanice u mjestu Ostrožac i na području Mostara u naselju Vrapčići.

Odavno, mnogobrojni gradovi u Bosni i Hercegovini već koriste stacionarne radare, kako bi se sigurnost prometa na svim cestama podigla na što veći nivo, i naravno počinitelji prekršaja i kaznenih djela u prometu sankcionirali.

"Postavljanjem stacionog radara na pomenutim lokacijama, na magistralnoj cesti M-17, u mjestu Kolonija, Čelebići i Podorašac u Konjicu, u mjestu Ostrožac kod Jablanice, te u mjestu Vrapčići kod Mostara, iskreno se nadam da će ubuduće spasiti ljudske živote i izravno uticati na sigurnost sudionika u prometu", stoji u inicijativi zastupnika SBB-a, Osmana Macića.

Kopirati
Drag cursor here to close