U 31. godini

Umro je mladi vojni analitičar Jan Ivanjek

Vijest je objavljena na njegovom službenom Facebook profilu. Ivanjek je bolovao od raka.
Vijesti / Flash | 11. 06. 2021. u 12:34 Bljesak.info / Index.hr

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Umro je mladi vojni analitičar Jan Ivanjek.

Vijest je objavljena na njegovom službenom Facebook profilu. Ivanjek je bolovao od raka.

"Drage prijateljice i prijatelji, slomljena srca i u velikoj tuzi obavještavamo vas da je nakon kratke i teške borbe s opakom i zloćudnom bolesti u 31. godini preminuo naš prijatelj Jan Ivanjek. Na dan kada je Hrvatska izabrala Rafale mogli ste posljednji put čuti Janov glas u Dnevniku HRT-a, usprkos naglo pogoršavajućem stanju Jan se nije predavao i pokušavao je izvojevati pobjedu, ali na žalost nas koji ostajemo nije uspio.

Jana ćemo pamtiti kao sjajnog stručnjaka koji je pomicao granice o čemu govore i njegovi rezultati, uvijek susretljiv i stručan, pun poštovanja prema svima, ali stručnjak koji je iznad svega volio Hrvatsku, koju je stavljao i ispred vlastitog zdravlja! Iza njega ostaje sjećanje na 123 epizode Cro Opsa, brojne stručne analize i briga o hrvatskoj vojsci, a nama koji smo ga osobno poznavali ostaje žal za Janovom dragom osobnosti koja je bila nešto što će nam zauvijek ostati u sjećanju.

Hvala ti Jane na svemu, nadamo se da ćeš paziti na nas i s nebesa, a sigurni smo da će Svevišnji za tebe pronaći mjesto u svom ministarstvu obrane! Neka ti je laka hrvatska zemlja prijatelju! Janovoj obitelji i prijateljima upućujemo sućut, a o vremenu ispraćaja obavijestit ćemo vas ovim putem", stoji u objavi.

Kopirati
Drag cursor here to close