Kisik

U jeku afere: UKC RS pod hakerskim napadom

''Napadom su pogođene službene e-mail adrese suradnika za informiranje, tajnice generalnog direktora i nekih članova Uprave”, navode iz UKC.
Vijesti / Flash | 03. 10. 2021. u 08:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Server Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske je pod hakerskim napadom od 18:10. sati jučer, objavljeno je na službenom Facebook profilu UKC RS.

“Obavještavamo predstavnike medija i javnosti da do daljnjeg Služba za informiranje UKC RS ne prima, niti može odgovarati sa službene e-mail adrese. Napadom su pogođene službene e-mail adrese suradnika za informiranje, tajnice generalnog direktora i nekih članova Uprave”, navode iz UKC.

Obavjestili su javnost da će se javljati putem alternativnih email adresa i službenog FB naloga.

“Obavijestit ćemo o svemu predstavnike Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske”, naglašavaju iz Službe za informiranje UKC RS.

Napad se dogodio u jeku afere “Kisik” koja je izazvale burne reakcije javnosti i novu tenziju između vlasti i opozicije. Opozicijske stranke koje su jučer prosvjedovale zatražile su ostavke vlasti, dok su političari iz vlasti i navodni akteri ove afere kazali kako će tražiti smjenu gradonačelnika Banja Luke Draška Stanivukovića.

Kopirati
Drag cursor here to close