popilo se

Uhićen zbog lažne prijave o bombi u noćnom klubu

Vijesti / Flash | 23. 02. 2015. u 10:00 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Banjalučka policija uhitila je mladića koji je u pijanom stanju uputio lažnu prijavu o postavljenoj eksplozivnoj napravi u jednom noćnom klubu u centru Banje Luke. Slobode je lišen Lj.N. (1984.), koji je, 22.veljače, oko 02.00 sata i uhićen ispred tog ugostiteljskog objekta, priopćeno je danas iz Centra javne sigurnosti Banja Luka.

Prethodno je ova osoba Operativnom dežurstvu Centra javne sigurnosti Banja Luka, oko 01.50 sati putem telefona prijavila da je noćnom klubu u ulici Kralja Petra prvog Karađorđevića postavljena eksplozivna naprava. Odmah po zaprimljenoj prijavi policija je izvršila pregled, kao i uviđaj te je konstatirano da u objektu nema eksplozivne neprave, a prijavitelj lažne dojave je uhićen.

Policijski službenici su pronašli mobilni telefon s kojeg je upućen poziv, a izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je da osumnjičeni Lj.N. ima 1,80 promila alkohola u organizmu. O ovom slučaju je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog tužiteljstva Banja Luka, koji je naložio da se protiv osumnjičenog u redovnoj proceduri dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu. Lj.N. je nakon završene kriminalističke obrade pušten na slobodu.

Kopirati
Drag cursor here to close