Washington

Uhićen osumnjičeni za napad u tržnom centru: Izgledao je kao zombi i samo je šutio

Vijesti / Flash | 25. 09. 2016. u 06:52 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Američka policija uhitila je sinoć osumnjičenog za pucnjavu u tržnom centru u gradu Burlingtonu u državi Washington, u kojoj je ubijeno pet osoba, priopćile su vlasti, dodavši da u trenutku uhićenja on nije progovorio ni riječ i "izgledao je kao zombi", javlja danas AP

Šerif okruga u Mike Holly rekao je da je iz patrolnog vozila uočio 20-godišnjeg Arkana Četina, za koga mediji navode da je turskog porijekla, u subotu navečer u Our Harboru i odmah ga prepoznao kao osumnjičenog. Holly je na konferenciji za novinare naveo da je njegov ured dobio informacije da se Četin, koji živi u Ouk Harboru, nalazi u toj oblasti.

Četin je, prema njegovim riječima, u trenutku uhićenja bio nenaoružan, "nije ništa rekao i izgledao je kao zombi", prenose Nezavisne.

Glasnogovornik državne policije Mark Francis potvrdio je smrt pete žrtve, muškarca. Ostale ubijene su žene.

Podsjetimo, napad se zbio oko 19 sati u shopping centru Cascade Mall u Burlingtonu, 105 kilometara sjeverno od Seattlea.

Trgovački centar Cascade Mall i obližnje trgovine u Burlingtonu kod Seattlea odmah su bili evakuirani, a policija je pozvala građane da ondje ne dolaze, javila je Hina. Pet žrtava, četiri žene i jedan muškarac us stradali u napadu.

Prema televizijskoj kući NBC News washingtonska policija rekla je da se radi o terorističkom činu u Burlingtonu.

Kopirati
Drag cursor here to close