Upućen dopis

Udruge iz BiH predložile Jadrana Topića za hrvatskog ministra branitelja

Vijesti / Flash | 11. 03. 2016. u 15:30 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga hrvatskih dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HR H-B i Udruga organizatora otpora HVO u BIH uputili su pismo predsjedniiku hrvatske Vlade Tihomiru Oreškoviću u kojem za hrvatskog ministra branitelja predlažu brigadira Jadrana Topića iz Mostara, predsjednika Udruge organizatora otpora HVO u BiH.

''Na temelju Vašeg poziva da se na mjesto ministra hrvatskih branitelja u Vladi Republike Hrvatske predloži više kandidata, slobodni smo Vam predložiti brigadira Jadrana Topića iz Mostara, predsjednika Udruge organizatora otpora HVO u BiH. Prema našem dubokom uvjerenju brigadir Jadran Topić ima sve potrebne kvalifikacije za tu časnu dužnost.

Mi, hrvatski branitelji u Bosni i Hercegovini, koji imamo hrvatsko državljanstvo smatramo se sastavnim dijelom hrvatskih oružanih snaga i čini nam zadovoljstvo predložiti kandidata koji ima veliki domoljubni i vojni kredibilitet stečen u Domovinskom ratu i uvjereni smo kako ne bi kao svi prošli ministri branitelja u Vladi RH, pravio razliku između branitelja Hrvatske vojske i Hrvatskog vijeća obrane", stoji u pismu.

Kopirati
Drag cursor here to close