Još jedan dječak

Ubojica dječaka iz BiH priznao još jedno ubojstvo

Vijesti / Flash | 30. 10. 2015. u 11:47 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Njemačko tužiteljstvo priopćilo je da je čovjek, koji se sumnjiči za ubojstvo Muhameda Januzija, četverogodišnjeg dječaka iz BiH, priznao još jedno ubojstvo djeteta, javlja Anadolu Agency (AA).

Stefan Stoher, glasnogovornik tužiteljstva rekao je za njemačke medije kako je osumnjičeni, čiji identitet nije otkriven javnosti, priznao ubojstvo šestogodišnjeg dječaka po imenu Elias koji je nestao u blizini svoje kuće u Postdamu, u okolini Berlina, u srpnju ove godine.

Stoher je dodao da nema više detalja o tome štao je optuženi sve rekao policiji, ali da bi oni trebali biti poznati poslijepodne.

Osumnjičeni je uhićen u četvrtak u njegovoj obiteljskoj kući u Brandenburgu kod Berlina, nakon što ga je policiji prijavila njegova majka.

Odmah nakon njegovog uhićenja policija je priopćila da je priznao ubojstvo četverogodišnjeg Muhameda Januzija, koji je otet 1. listopada u Centru za registraciju imigranata u Berlinu.

Tijelo nesretnog dječaka pronađeno je u prtljažniku automobila koji je u vlasništvu optuženog, a detalji o tome kako je izvršio ubojstvo bit će poznati nakon obdukcije.

Policija u svom priopćenju navodi kako je optuženi rekao da je Muhameda Januzija ubio dan nakon što ga je oteo.

Dužnosnici nisu željeli spekulirati oko motiva ubojstva, ali su istaknuli da nema dokaza o tome da je osumnjičeni imao ksenofobične osjećaje ili da je bio pripadnik neke od desničarskih organizacija.

Kopirati
Drag cursor here to close