Banja Luka

U teškoj prometnoj nesreći poginule dvije mlađe osobe

Vijesti / Flash | 10. 11. 2013. u 09:50 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvije osobe smrtno su stradale u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila rano jutros u mjestu Rekavice, na magistralnoj cesti Banja Luka-Jajce, u kanjonu Tijesno.

Poginuli su S.R. (1999.) i N.R. (1995.) iz Banja Luke, jedna osoba, R.S, zadobila je tjelesne ozljede, dok su dvije osobe ostale neozlijeđene.

Ove osobe nalazile se s u automobilu marke ''Renault'', kojim je upravljao D.M. (1994.) iz Banja Luke, potvrdila je za Fenu glasnogovornica Okružnog tužiteljstva Banja Luka Maja Đaković Vidović.

Prema neslužbenim informacijama, automobil je u trenutku nesreće, oko 04.00 sata, skrenuo s puta i udario u stijenu pored ceste u kanjonu Tijesno.

Očevid na mjestu nesreće obavio je dežurni tužitelj Okružnog tužiteljstva Banja Luka Slobodan Salić, zajedno s policijskim službenicima Policijske postaje za sigurnost prometa Banja Luka.

Tužitelj je naredio da se poduzmu mjere kako bi se utvrdile okolnosti ove nesreće, a naložena je i obdukcija tijela stradalih, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS.

Zbog ove teške prometne nesreće promet je bio zatvoren od 04.00 sata, u kanjonu Tijesno na magistralnom putu Banja Luka-Jajce, te preusmjeravan na regionalnu cestu Srpske Toplice-Čađavica, odnosno preko Manjače.

Iz Auto-moto saveza Republike Srpske je potvrđeno da je promet normaliziran oko 07.30 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close