U Skoplju

U studentskom domu momci tajno snimali djevojke dok se tuširaju

Fotografije mobitela postavljenog na prozoru ženskog toaleta i tuš kabine da snima djevojke ubrzo su preplavile društvene mreže i lokalne portale
Vijesti / Flash | 07. 01. 2019. u 10:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter /  Mobitel postavljen na prozoru 

Neobična naprava postavljena na prozoru trećeg kata studentskog doma "Kuzman Josifovski Pitu" u centru Skoplja privukla je pozornost izvjesnom Nini.

Kada je mladić bolje pogledao, vidio je da se radi o mobitelu prikačenom s vanjske strane za vrh prozora ženskog toaleta i tuš kabine. Da bi bez prestanka mogao snimati studentice dok se tuširaju, telefon je bio uključen u produžni kabl za struju postavljen na simsu.

"Napravu" za tajno snimanje djevojaka u studentskom domu Nino je slikao, a te fotografije, uz komentar da se radi o bolesnim umovima, postavio je na svoj Twitter profil NinoMakedon, piše Kurir.rs.

Fotografije mobitela postavljenog na prozoru ženskog toaleta i tuš kabine da snima djevojke ubrzo su preplavile socijalne mreže i lokalne portale, a nedugo potom oglasila se i uprava studentskog doma "Kuzman Josifovski Pitu", tvrdeći da su "snimatelji" otkriveni.

''Radi se o dvojici studenata koji borave u domu, a uhvaćeni su odmah nakon dojave. Sigurnost studenata i zaštita njihove privatnosti su veoma važni za nas. Svako njihovo narušavanje se smatra kao ozbiljan prekršaj, a studenti će, suglasno pravilniku, biti odgovarajuće sankcionirani'', izjavili su iz studentskog doma "Kuzman Josifovski Pitu".

U cilju povećanja sigurnosti studenata, oni su najavili da će uskoro u domu i oko njega postaviti nadzorne kamere.

Kopirati
Drag cursor here to close