Slobodno

U Sjevernu Makedoniju bez PCR testa

Premijer Sjeverne Makedonije Zoran Zaev je, kada je objavio tu informaciju, apelirao da se putovanje svede na minimum i isključivo za neodložne potrebe i sa potpunom primjenom svih mjera osobne zaštite od koronavirusa.
Vijesti / Flash | 12. 10. 2020. u 13:50 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Državljani Crne Gore, Srbije, Kosova i Bosne i Hercegovine od danas u Sjevernu Makedoniju mogu da uđu bez PCR testa na koronavirus.

Takvu odluku je vlada u Skoplju donijela 6. listopada, navodeći da po principu reciprociteta i makedonski građani u te četiri zemlje ulaze bez testa na covid-19.

Premijer Sjeverne Makedonije Zoran Zaev je, kada je objavio tu informaciju, apelirao da se putovanje svede na minimum i isključivo za neodložne potrebe i sa potpunom primjenom svih mjera osobne zaštite od koronavirusa, prenose crnogorski mediji.

Obvezno posjedovanje PCR testa za ulazak građana Crne Gore, Srbije, BiH i Kosova vlada u Skoplju ponovo je uvela 9. srpnja, nakon što je krajem lipnja bila otvorila granice za nesmetan ulazak bez potrebe za testom na covid i odlaskom u izolaciju ili u karantenu.

Kopirati
Drag cursor here to close