Uskoro imena kandidata

U ponedjeljak ističe rok za prijavu listi za lokalne izbore u BiH

Vijesti / Flash | 01. 07. 2016. u 07:36 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rok ovjerenim političkim subjektima za podnošenje kandidacijskih listi u skladu sa Uputstvom o redoslijedu i rokovima izbornih aktivnosti za lokalne izbore 2016. godine u Bosni i Hercegovini ističe u ponedjeljak, 4. srpnja, u 16 sati.

Središnje izborno povjerenstvo BiH obavijestilo je ovjerene političke subjekte za učešće na lokalnim izborima 2016. godine da će službenici Tajništva Središnjeg izbornog povjerenstva, nadležni za prijem kandidatskih listi, raditi i u dane vikenda, 2. i 3. srpnja, u razdoblju od 10 do 15 sati.

Podsjetimo, nakon okončanja procesa ovjere prijava političkih stranaka, neovisnih kandidata, kandidata predstavnika nacionalnih manjina, koalicija i listi neovisnih kandidata ukupno je ovjereno 455 političkih subjekata.

Razvrstano po političkim subjektima ovjerene su103 političke stranke, 171 neovisni kandidat, 52 kandidata predstavnika nacionalnih manjina u ime 52 grupe građana, 6 kandidata predstavnika nacionalnih manjina u ime 6 udruga građana, 106 koalicija i 17 listi neovisnih kandidata.

Kopirati
Drag cursor here to close