Modul 2

U Mostaru Akademija za mlade političke lidere/ke u BiH od 28. do 30. studenoga

Vijesti / Flash | 14. 11. 2014. u 14:27 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Akademija za političke lidere/ke, što je organizira Perpetuum mobile – Institut za razvoj mladih i zajednice Banja Luka, i koja je podijeljena na 5 tematskih modula, ove godine 2. modul realizira u Mostaru, od 28 do 30. studenoga.

Akademija je namjenjena mladim liderima iz političkog i društvenog života starosti od 18 do 27 godina.

Od prošle godine, pored predstavnika političkih stranaka, u Akademiju su uključeni i studenti, prvenstveno društvenih znanosti i koji kod sebe prepoznaju liderske sposobnosti.

Pozivaju se studenti iz Mostara i regije (sa privatnih i javnih fakulteta i sveučilišta) da se prijave na pohađanje Modula 2 Akademije. Tema modula je "Ljudska prava i riješavanje sukoba“.

Prednost imaju studenti političkih i društvenih znanosti koji do sada nisu sudjelovali na Akademiji. Prijava treba da sadrži: ime i prezime, godinu studija, fakultet, godinu rođenja, tri rečenice o motivu sudjelovanja i kontakt. Broj mjesta ograničen je na 20

S tim u vezi, 20 studenata koju budu odabrani nazočit će samo na spomenutom Modulu 2. Na Akademiji će sudjelovati još 20, već odabranih mladih političara koji pohađaju sve module Akademije.

Prijaviti se možete do 24. studenoga 2014. godine (do 13 sati), a odabrani studenti će biti naknadno obaviješteni o detaljima održavanja modula, priopćili su iz Akademije za političke lidere/ke.

(Fena) iš

Kopirati
Drag cursor here to close