Najnoviji podaci

U Hrvatskoj 56 novooboljelih, preminula šesta žrtva koronavirusa

"Danas u 14 i 20 očekujemo slijetanje aviona iz Šangaja s opremom. Jučer je u Frankfurtu sletio avion u suradnji s njemačkim institucijama s deset tona zaštitne opreme. Tako su naše obrambene pozicije znatno ojačane"
Vijesti / Flash | 29. 03. 2020. u 14:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nacionalni stožer civilne zaštite na konferenciji za novinare u 14 sati izvijestio je da je preminula i šesta osoba u Hrvatskoj. Od jučer u 15 sati broj novooboljelih je 56, prenosi N1.

Od jučer u 15 sati broj novooboljelih je 56 što ukupno daje broj bolesnika 713. U Hrvatskoj je dosad napravljeno 5.900 testova. Preminulih je, nažalost, šest.

"Tijekom jutra preminuo je gospodin u KB Dubrava, teški bolesnik sa stanjem po moždanom udaru koji je inače bio u lošem stanju, a zakompliciralo se infekcijom. '36. je godište.

Imamo 26 osoba na repiratoru, a 52 osobe su otpuštene", izvijestio je ministar Vili Beroš.

Stanje u KBC Zagreb je dobro, saniran je dimnjak u Petrovoj bolnici i rodilište je premješteno u novu zgradu iz 1996. Nedonoščad iz KB Dubrava premještena je natrag u Petrovu bolnicu, dodao je.

"Danas u 14 i 20 očekujemo slijetanje aviona iz Šangaja s opremom. Jučer je u Frankfurtu sletio avion u suradnji s njemačkim institucijama s deset tona zaštitne opreme. Tako su naše obrambene pozicije znatno ojačane", rekao je na kraju izlaganja.

Kopirati
Drag cursor here to close