Propao prosvjed?

U Grudama u potpunosti blokirana granica, na Kamenskom nema blokade

Vijesti / Flash | 25. 04. 2017. u 10:57 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Granični prijelaz Kamensko nije blokiran i promet se odvija normalno'', potvrđeno je iz Postrojbe granične policije Kamensko.

Neki mediji javili su da je u okviru prosvjeda razvojačenih branitelja blokirano nekoliko graničnih prijelaza između Bosne i Hercegovine i Hrvatske, među kojima i Granični prijelaz Kamensko.

Međutim, prema informacijama Granične policije BiH na Graničnom prijelazu Kamensko nema prosvjednika i promet se odvija uredno.

Bljesak.info doznaje kako je Granični prijelaz u Grudama u potpunosti blokiran, i to ne samo za promet robe, kako su jutros najavili branitelji, nego i za putnički prijevoz.

Podsjetimo, više od stotinu ratnih veterana koji su se jučer okupili na prosvjedu u Ljubuškom za danas su najavili blokadu jer su nezadovoljni stanjem u kojem se nalazi ova populacija. Također na sjednicu zastupničkog doma Parlamenta Federacije nije uvrštena točka koja regulira njihova prava.

Traže usvajanje Rezolucije o braniteljima u Parlamentu Federacije. Traži se izrada Zakona o jedinstvenom registru pripadnika Oružanih snaga Federacije i objava popisa korisnika prava. Blokada bi, kako je najavljeno, trebala trajati više dana.

Kopirati
Drag cursor here to close