BiHAMK

U BiH mokri kolovozi, ugažen snijeg na dionicama u višim predjelima

Povodom nastupajućeg praznika Nove godine do 2. siječnja do 24 sata zabranjen je prijevoz eksplozivnih materija na području Federacije Bosne i Hercegovine.
Vijesti / Flash | 31. 12. 2018. u 14:35 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na putevima u Bosni i Hercegovini prometuje se po pretežno mokrom kolovozu. Ugaženog snijega mjestimično ima na dionicama u višim predjelima.

Posebno se izdvajaju dionice u jugozapadnim krajevima, kao i putni pravci: Sarajevo-Rogatica, Sarajevo-Foča, Han Pijesak-Vlasenica i Turbe-Banja Luka. Sitniji odroni zemlje ili kamenja mogući su na planinskim prijevojima, kao i u usjecima. Na svim putnim pravcima preporučuje se oprezna vožnja, prilagođena uvjetima na putu. Podsjeća se da je na snazi zakonska odredba o obaveznom posjedovanju zimske opreme.

Povodom nastupajućeg praznika Nove godine do 2. siječnja do 24 sata zabranjen je prijevoz eksplozivnih materija na području Federacije Bosne i Hercegovine.

Pojačan je promet vozila na putevima u BiH, a posebno na dionicama u gradskim centrima. Zbog organizacije programa Javnog dočeka nove godine u većini gradskih centara u BiH, večeras će doći do izmjena u režimu prometovanja.

Zbog zimskih uvjeta za vožnju u Hrvatskoj, obustavljen je promet za teretna vozila s prikolicom i šlepere na graničnom prelazu Izačić.

Na graničnim prijelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Na graničnom prijelazu Bosanski Novi-Dvor obustavljen je promet zbog radova u Hrvatskoj, priopćeno je iz IC BiHAMK-a.

Kopirati
Drag cursor here to close