1000 eura

U Banjoj Luci uhićen sudac zbog primanja mita

Nebojšu Pejovića je novac primio u ugostiteljskom objektu "Slatina" nakon čega su ga uhitili pripadnici Agencije za istrage i zaštitu (SIPA).
Vijesti / Flash | 21. 04. 2021. u 13:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nebojšu Pejovića, sudac Osnovnog suda u Banja luci uhitili su danas pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) u okviru akcije "Barka" zbog sumnje da je uzeo 1.000 eura mita, saznaju "Nezavisne".

Akcija je izvedena po nalogu Specijalnog tužilaštva Republike Srpske. Kako je potvrdio Luka Miladinović, glasnogovornik SIPA ne navodeći identitet uhićenog u akciji "Barka" pripadnici SIPA uhitili su jednu osobu koja je nositelj paravosudne funkcije.

"Ova osoba osumnjičena je da je počinila kazneno djelo trgovina utjecajem i zakonskom roku bit će predata u nadležnost Republičkog tužiteljstva RS", rekao je Miladinović.

Kako saznaje Klix.ba, sudac Pejović je novac primio u ugostiteljskom objektu "Slatina" nakon čega su ga uhitili pripadnici Agencije za istrage i zaštitu (SIPA).

On je navodno preuzeo novac koji je trebao predati drugom sucu koji radi na predmetu u kojem se spore dva pravna subjekta u vezi s imenom firme.

Nebojša Pejović je ranije bio predsjednik Odjeljenja za radne sporove u banjalučkom sudu.

 

Kopirati
Drag cursor here to close