SIPA

Rubin ''otpuhala'' trojku u pritvor

Policijski službenici SIPA-e pretražili su stambene objekte, pokretne stvari i osobe na četiri lokacije u Velikoj Kladuši i Cazinu i tom prilikom otkrili i privremeno puno toga ...
Vijesti / Flash | 05. 03. 2020. u 17:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) 5. ožujka su na području Unsko-sanske županije proveli operativnu akciju kodnog naziva ''Rubin'' i tom prilikom lišili slobode tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinile kazneno djelo iz članka 238. Kaznenog zakona Federacije Bosne i Hercegovine ’''Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga’''.

Postupajući po nalogu Županijskog suda u Bihaću i Županijskog tužiteljstva Unsko-sanske županije, policijski službenici SIPA-e pretražili su stambene objekte, pokretne stvari i osobe na četiri lokacije u Velikoj Kladuši i Cazinu i tom prilikom otkrili i privremeno oduzeli mobilne telefone, vagu, opremu za pakiranje i konzumiranje narkotika, određenu količinu novca, jedan snimač DVR, hard disk i oko 150 grama nepoznate materije koja svojim izgledom i strukturom asocira na opojne droge heroin i kokain.

Osobe lišene slobode će nakon kriminalističke obrade biti predate Županijskom tužiteljstvu Unsko-sanske županije na dalje postupanje.

Navedene aktivnosti realizirane su u suradnji sa policijskim službenicima Ministarstva unutarnjih poslova Unsko-sanske županije i Granične policije BiH, navodi se u priopćenju SIPA-e.

 

Kopirati
Drag cursor here to close