Iznuda

U akciji Piramida uhićene tri osobe i zaplijenjeno oružje

Vijesti / Flash | 27. 01. 2017. u 15:56 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Federalne uprave policije su dana 26. siječnja 2017.godine poduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, pod nadzorom Kantonalnog tužiteljstva Zeničko-dobojske županije i uz asistenciju policijskih službenika ministarstava unutarnjih poslova Kantona Sarajevo i Zeničko-dobojskog Kantona realizirali operativnu akciju "Piramida"

Vezano za navedenu akciju, a postupajući po naredbama nadležnih Općinskih sudova su izvršeni su pretresi na više lokacija na području spomenutih kantona, te slobode lišili tri osobe inicijala Z.M. (rođ. 1984. god. u Zenici) A.A. (rođ. 1984. god. u Dubrovniku) i M.H. (rođ. 1979 god. u Bijelom Polju) zbog kaznenog djela "Iznuda" iz člana 295. stav 2. KZ F BiH počinjenog na štetu A.S. iz Visokog, priopćio je FUP.

Prilikom pretresa su pronađeni i privremeno oduzeta p.m.v, veća količina novac u različitim apoenima, vatreno oružje, municija, više mobilnih telefonskih aparata i SIM kartica, bilješke, rokovnike i dokumentaciju, te druge predmete koji se dovode u vezu sa predmetnim kaznenim djelom.

Osobe lišene slobode su dana 27.01.2017. godine predata uz Izvještaj o izvršenom kaznenom djelu i izvršitelju postupajućem tužitelju radi daljeg nadležnog postupanja.

Kopirati
Drag cursor here to close