Sastanak s ministrom pravde

Tužiteljstvu HNŽ-a treba stručnih istražitelja

Poseban akcenat na sastanku stavljen je na potrebu upošljavanja stručnih suradnika-istražitelja u Tužiteljstvu, te također potrebu osiguravanja materijalno - tehničkih uvjeta za rad.
Vijesti / Flash | 22. 01. 2024. u 15:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak 22.01.2024. godine, glavni županijski tužitelj Zdenko Kovač sa suradnicima je održao radni sastanak s ministrom Ministarstva pravde, uprave i lokalne samouprave HNŽ Goranom Karanovićem i suradnicima.

Sastanak je održan u u prostorijama Županijskog tužiteljstva Mostaru, a analizirana je dosadašnja suradnja, te su se predstavnici institucija međusobno upoznali sa aktivnostima koje provode.

Poseban akcenat je stavljen na potrebu upošljavanja stručnih suradnika-istražitelja u Tužiteljstvu, te također potrebu osiguravanja materijalno - tehničkih uvjeta za rad.

Sudionici sastanka su se usuglasili kako će u narednom razdoblju uložiti zajedničke napore koji će za cilj imati izgradnju još efikasnijeg i kvalitetnijeg pravosudnog sustava Hercegovačko-neretvanske županij, svatko u okviru svoje nadležnosti, priopćeno je iz Tužiteljstva HNŽ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close