Sarajevo

Zatražen pritvor: Anel Bećirović priznao krivnju za ubojstvo partnerice Emire Maslan

Bećirović je uhićen u ponedjeljak navečer u stanu u naselju Hrasno, gdje se zabarikadirao zajedno sa četverogodišnjim djetetom.
Vijesti / Flash | 16. 11. 2023. u 11:58 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tužiteljstvo Kantona Sarajevo uputilo je Kantonalnom sudu u Sarajevu prijedlog da odredi jednomjesečni pritvor Anelu Bećiroviću, osumnjičenom za ubojstvo partnerice Emire Maslan u naselju Alipašino Polje.

Pritvor je zatražen zbog opasnosti od bjega osumnjičenog, straha da bi mogao ponoviti kazneno djelo, kao i zbog opasnosti da bi njegovo puštanje na slobodu moglo rezultirati uznemirenjem javnosti. 

Ročište povodom prijedloga Tužiteljstva KS održava se danas pred sucem za prethodni postupak Kantonalnog suda u Sarajevu, javlja N1.

Bećirović se nije obraćao tijekom ročišta, a njegov odvjetnik Omar Mehmedbašić kazao je da je već ranije priznao krivnju i da je njegov klijent u lošem psihičkom stanju. Tužiteljstvo je predložilo određivanje pritvora od 30 dana za kaznenoa djela “Ubojstvo” i “Nabavljanje oružja i streljiva”.

Bećirović je uhićen u ponedjeljak navečer u stanu u naselju Hrasno, gdje se zabarikadirao zajedno sa četverogodišnjim djetetom. Tom prilikom prijetio je da će se ubiti, a policija ga je uspjela savladati i uhititi, a dijete je nepovrijeđeno predato Centru za socijalni rad KS.

Kopirati
Drag cursor here to close