Krijumčarenje ljudi

U akciji 'Džek', uhićene četiri osobe, među njima jedan policajac

Pripadnici SIPA-e su u suradnji s MUP-om RS na dvije lokacije na području Zvornika i Milića izvršili pretrese stambenih i pomoćnih objekata i pokretnih stvari radi prikupljanja dokaza i dokumentovanja počinjenog kaznenih djela - krijumčarenje ljudi.
Vijesti / Flash | 22. 02. 2022. u 16:42 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Postupajući tužitelj Tužiteljstva Bosne i Hercegovine iz Posebnog odjela za organizirani kriminal, gospodarski kriminal i korupciju koordinirao je aktivnosti u okviru operativne akcije kodnog naziva "Džek".

U sklopu te akcije pripadnici SIPA-e su u suradnji s MUP-om RS na dvije lokacije na području Zvornika i Milića izvršili pretrese stambenih i pomoćnih objekata i pokretnih stvari radi prikupljanja dokaza i dokumentovanja počinjenog kaznenih djela - krijumčarenje ljudi.

Nakon pretresa uhićene su četiri osobe, od kojih je jedna policijski službenik MUP-a Tuzlanskog kantona, priopćeno je iz Tužiteljstva BiH.

Postupajući tužitelj će, nakon provedenih istražnih radnji, donijeti odluku o daljim aktivnostima prema osumnjičenim osobama.

Tužiteljstvo BiH zajedno s partnerskim institucijama i agencijama nastavlja istragu u ovom predmetu, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close