Livno

Trninić i Bosnić se izjasnili da nisu krivi

Vijesti / Flash | 20. 02. 2016. u 07:00 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na ročištu za izjašnjenje o krivnji pred sucem za prethodno saslušanje Županijskog suda u Livnu Nedimom Begićem, optuženici Zora Trninić i Miladin Bosnić danas su se izjasnili da nisu krivi.

Sudac za prethodno saslušanje Županijskog suda u Livnu Nedim Begić, 28. prosinca 2015. godine potvrdio je optužnicu Županijskog tužiteljstva u Livnu koja optuženike Zoru Trninić i Miladina Bosnića iz Drvara tereti za počinjenje kaznenog djela ubojstvo i neovlašteno držanje oružja ili eksplozivnih tvari.

U optužnici stoji da je Miladin Bosnić optužen da je počinio kazneno djelo ubojstva 40-godišnjeg Perice Trninića iz Drvara, na način da ga je 30. kolovoza 2015. godine u šumi kod mjesta Ataševac kod Drvara iz lovačke sačmarice upucao u glavu nanijevši mu povrede od kojih je navedeni preminuo.

U mjestu Podovi kod Drvara, gdje je smješten Bosnić, također su pronađene dvije automatske puške i jedna poluautomatska snajperska vojna puška sa streljivom i eksplozivna naprava.

Kao optužena za pomaganje u ovom kaznenom dijelu, supruga ubijenog, 39-godišnja Zora Trninić je na dan ubojstva informirala Bosnića, s kojim je bila u ljubavnoj vezi, da je njezin suprug Perica Trninić otišao u šumu da posječe drva nakon čega je isti uzeo lovačku sačmaricu i odvezao se u pravcu te šume i pucao u Trninića.

Kopirati
Drag cursor here to close