Obljetnica

Tri godine otkako je Edin Gačić ubio policajca FUP-a

Pologanjem vijenca, učenjem fatihe, te na drugi prigodan način na mezarju "Lokve" u općini Hadžići odana je počast poginulom policijskom službeniku, Mahiru Begiću.
Vijesti / Flash | 09. 02. 2022. u 16:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Obilježena je treća obljetnica od ubojstva policijskog službenika Federalne uprave policije Mahira Begića.

Izaslanstvo Federalne uprave policije, kao i izaslanstva Federalnog ministarstva unutarnjih poslova i Sindikata službenika Federalnog ministarstva unutarnjih poslova su u znak sjećanja na Mahirovu hrabrost i požrtvovanost u obavljanju policijskih zadataka položile vijence na Spomen obilježju u "Centru za obuku policijskih kadrova - Mahir Begić" u Suhodolu.

Također, pologanjem vijenca, učenjem fatihe, te na drugi prigodan način na mezarju "Lokve" u općini Hadžići odana je počast poginulom policijskom službeniku, Mahiru Begiću. Izaslanstvo je posjetilo i majku poginulog policijskog službenika.

''Podsjećamo, 9. veljače 2019. godine u mjestu Suhodol kod Tarčina, općina Hadžići, Edin Gačić je na veoma podmukao i okrutan način lišio života policijskog službenika Federalne uprave policije, Mahira Begića, koji je radio na redovnom osiguranju objekta Centra za obuku Suhodol'', priopćeno je iz FUP-a.

Kopirati
Drag cursor here to close