Samo čvrsta ruka

Trebinje: Zabranjeno nabavljati robu iz Čapljine, napuštati grad, potrebno najaviti dolazak ...

Naredbom gradonačelnika Trebinja od danas je svim gospodarskim subjektima koji se nalaze na području grada Trebinja, zabranjeno snabdijevanje svih prodajnih objekata robom iz Čapljine
Vijesti / Flash | 05. 04. 2020. u 18:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trebinje | Bljesak.info

Naredbom gradonačelnika Trebinja od danas je svim gospodarskim subjektima koji se nalaze na području grada Trebinja, zabranjeno snabdijevanje svih prodajnih objekata robom iz Čapljine, zbog potvrđenog virusa korona COVID-19 u Čapljini.

Zapovijed je izdana u cilju sprječavanja pojave i širenja virusa korona COVID-19 u gradu Trebinju, a na snazi će ostati do srijede 08.04.2020. godine do 20.00 sati, s mogućnošću produženja dok se ne utvrdi epidemiološka situacija u Čapljina.

Drugom točkom iste zapovijedi, zabranjeno je svim osobama koje imaju prebivalište u gradu Trebinju kretanje izvan teritorije grada, do srijede 08.04.2020. godine do 20.00 sati. Zabrana se ne odnosi na osobe koja posjeduju dozvolu za kretanje izdanu od MUP-a ili potvrdu o potrebi kretanja zbog nesmetanog obavljanja procesa rada izdanu od strane poslodavca.

Gradonačelnik je izdao zapovijedi kojom se nalaže svim osobama koje ulaze na teritorij grada Trebinja da svoj dolazak najave na broj 121, uz obrazloženje razloga dolaska.

''Svi gospodarski subjekti koji posluju na teritoriji grada Trebinja dužni su najaviti prijem robe Gradskom stožeru za izvanredne situacije grada Trebinja, na broj 121. Prijem robe se može izvršiti isključivo uz prisustvo predstavnika Gradskog stožera za izvanredne situacije, uz prethodnu najavu točne satnice dolaska robe'', navodi se u današnjoj naredbi.

Kopirati
Drag cursor here to close