Teška krađa

Trebinje: Državljanin Srbije uhićen po Interpolovoj tjeralici

Vijesti / Flash | 06. 06. 2016. u 12:15 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Postrojbe granične policije Trebinje lišili su u ponedjeljak ujutro slobode D.S. (1985.), državljanina Republike Srbije jer je graničnim provjerama utvrđeno da je za njim Interpol Beograd raspisao tjeralicu zbog kaznenog djela teške krađe.

Osoba je kontrolirana na Međunarodnom graničnom prijelazu Zupci pri izlasku iz BiH. On će biti predan službenicima Sudbene policije Suda BiH, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Službenici PGP Zvornik, 4. lipnja, prilikom izlaska iz BiH na MGP Bratunac, slobode su lišili M. Đ. (1970.), državljanina BiH, jer je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud Vlasenica zbog kaznenog djela teške krađe. M.Đ. je predan službenicima Sudske policije Bijeljina.

Na MGP Brod, prilikom izlaska iz BiH, 3. lipnja slobode je lišen bh. državljanin O.N. (1978.) jer je graničnim provjerama utvrđeno da je za njim Ministarstvo unutarnjih poslova Kantona Sarajevo raspisalo potragu zbog kaznenog djela izazivanja opće opasnosti. Predan je službenicima Policijske stanice Novo Sarajevo.

Na MGP Orašje, prilikom ulaska u BiH, 3. lipnja policijski službenici su oduzeli 9,27 grama opojne droge kokain i krivotvorenu vozačku dozvolu Republike Češke.

Državljani BiH E.K. (1982.) i Njemačke J.Š. (1989.), koji su se nalazili u Škodi, njemačkih registarskih oznaka, lišeni su slobode zbog postojanja osnova sumnje da su počinili kazneno djelo posjedovanja i omogućavanje uživanja opojnih droga.

Predani su Tužiteljstvu Posavske županije na daljnje postupanje. Otkrivena droga i krivotvorena vozačka dozvola na ime E. K. privremeno su oduzeti, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close