Vijećnička inicijativa

Traži se pokretanje postupka protiv vatrogasca koji je bakljom gađao navijače Zrinjskog

Susret Zrinjskog i Veleža u 14. kolu BiH Premier lige u Mostaru su obilježili veliki neredi.
Vijesti / Flash | 14. 11. 2023. u 10:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Upućena je vijećnička inicijativa da se pokrene disciplinski postupak protiv vatrogasca koji je sinoć na utakmici između HŠK Zrinjski i FK Velež bakljom gađao navijače Zrinjskog.

Vijećnik Goran Bošnjak na nastavku današnje 37. sjednice Gradskog vijeća, uputio je inicijativu gradonačeliku i šefu za Civilnu zaštitu i vatrogastvo.

Mediji jutros pišu kako se čini i da se vatrogasci na utakmici nisu ponašali profesionalno, na sinoćnjoj utakmici dijeleći snimke gdje se vide kako vatrogasci gađaju bakljama tribine. 

Susret Zrinjskog i Veleža u 14. kolu BiH Premier lige u Mostaru su obilježili veliki neredi. Velež je slavio s 3:0, ali to je palo u drugi plan jer je susret dva puta prekidan. Prvi puta prekid je uslijedio jer su se navijači gostujućeg Zrinjskog potukli sa zaštitarima i policijom. Nered je trajao 15 minuta, a sudac je za to vrijeme poslao igrače u svlačionice.

Drugi prekid trajao je kraće, a on je uslijedio zbog transparenta navijača Veleža na kojem je bio kukasti križ, ustaško U, Davidova zvijezda i muško spolovilo.

Kopirati
Drag cursor here to close