prijava

Tražena roba: Na javni poziv za prijem 100 policajaca pristiglo preko 1.100 prijava

Vijesti / Flash | 08. 01. 2016. u 15:30 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministarstvu unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije je, na nedavno raspisan Javni poziv za prijem policajaca u činu policajac, za sada je pristiglo preko 1.100 aplikacija, a obzirom da je rok za prijem aplikacija istekao 7.siječnja može se očekivati još izvjestan broj prijava koji će pristići putem pošte.

Nakon što je u MUP-u ZDŽ izvršena analiza popunjenosti radnih mjesta policijskih službenika, u Upravi policije utvrđeno je da od ukupnog broja 1.235 sistematiziranih radnih mjesta trenutno nedostaju čak 243 policijska službenika. Uz ovaj podatak u MUP-u ZDŽ očekuju da će jedan broj policijskih službenika u skladu sa zakonom otići u starosnu mirovinu, tako da će se broj mjesta za prijem mladih policajaca i mlađih inspektora znatno povećati.

Trenutno su pokrenute aktivnosti za prijem stotinu policijskih službenika u početnom činu policajac u Upravi MUP-a ZDŽ. Nadležna komisija za prijem ove grupe mladih policajaca će nakon pregleda prijava vidjeti tko sve ispunjava opće i posebne uvjete, a uredno prijavljeni kandidati će pristupiti testiranju općeg znanja, te imati intervju i liječnički pregled.

Kopirati
Drag cursor here to close