Nitko se ne javlja

Tko će sahraniti ubijenog Gačića?

Otac mu je umro, majku je ubio, dok se njegova sestra niti bilo tko drugi od rodbine, nije javio sarajevskoj policiji
Vijesti / Flash | 14. 02. 2019. u 08:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tko će sahraniti Edina Gačića (43), likvidiranog u akciji sarajevskih specijalaca nakon višednevnog bjekstva u kojem je bio poslije ubojstva trgovca i policajca, pitanje je na koje se odgovor ne nazire.

Otac mu je umro, majku je ubio, dok se njegova sestra niti bilo tko drugi od rodbine do zaključenja ovog broja "Nezavisnih" nisu javili sarajevskoj policiji kako bi se raspitali za preuzimanje tijela.

Istrazi blizak istrazi, Nezavisnim pojašnjava da će tijelo biti moguće preuzeti tek kada se obavi obdukcija, koja je naređena.

"Ali evidentno je da skoro 24 sata nakon što je likvidiran nitko, baš nitko, nije zvao policiju da pita kako da preuzme tijelo. Niti je policiju zvala rodbina, niti bilo tko drugi", otkriva izvor "Nezavisnih" blizak MUP-u KS.

Obdukcija tijela bit će obavljena u prosekturi groblja "Bare", kojim upravlja poduzeće "Pokop", a ovom poduzeću se do zaključenja ovog broja "Nezavisnih" također nije javio nitko od Gačićeve rodbine.

Dok se mnogi pitaju hoće li se neko od Gačićeve rodbine javiti policiji, do policije pokušava doći i Sadmir Tarić, koji tvrdi da je na osnovu njegove informacije doprekjučerašnji bjegunac otkriven, te traži obećanu nagradu od 50.000 maraka. Ubrzo se oglasio i premijer Kantona Sarajevo Edin Forto, koji zasad nudi dijalog.

"Kao što smo rekli na konferenciji za medije, nakon policijskog izvještaja ćemo utvrditi činjenice u vezi s raspisanom nagradom. Obavijestio sam ministra MUP-a da porazgovara s osobom koja tvrdi da joj pripada nagrada", naveo je Forto.

Kopirati
Drag cursor here to close