Jagodina

Tijekom vježbe pripadnika MUP-a ozlijeđeno 7 djece

Vijesti / Flash | 17. 10. 2011. u 13:03 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Više djece ozlijeđeno je u Jagodini na vježbi antiterorističke jedinice MUP-a Srbije.

Nesreća se dogodila kada je policijski helikopter, prilikom slijetanja, otpuhao plastičnu reklamu koja je pala na tribinu stadiona na kojoj su se djeca nalazila, javila je Radio - televizija Srbije.

Gradsko rukovodstvo i predstavnici antiterorističke jedinice su u bolnici u Jagodini u kojoj su zbrinuta ozlijeđena djeca.

Nekoliko djece ozlijeđeno je u Jagodini na vježbi antiterorističke jedinice MUP-a kada je helikopter zakačio reklamu koja je pala na tribinu lokalnog stadiona, prenose mediji u Srbiji.

Tanjug javlja da je propeler policijskog helikoptera podigao reklame, koje su poletjele ka tribinama FK "Jagodina" među promatrače, pri čemu je lakše ozlijeđeno nekoliko djece. "Blic" prenosi da je u bolnici zadržano 8 djece.

Na snimci sa ovog događaja se vidi kako helikopter nadlijeće stadion i u trenutku kada se četvorica pripadnika antiterorističke jedinice MUP-a se spuštaju na centar stadiona, nekoliko velikih reklama postavljenih duž atletske staze je poletjelo u zrak i palo na tribine na kojima su sjedila djeca.

Većina mališana su učenici drugog i trećeg razreda jagodinske osnovne škole "17. oktobar", prenosi "Blic". Vježba Protivterorističke jedinice MUP održana je u okviru obilježavanja oslobođenja Jagodine od fašizma, prenosi B92.

Kopirati
Drag cursor here to close