Lopovi u akciji

Tijekom vikenda ukradena četiri vozila u HNŽ-u

Vijesti / Flash | 04. 01. 2016. u 09:48 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom proteklog vikenda na području Hercegovačko neretvanske županije ukradena su četiri automobila u Mostaru, Čitluku, Međugorju i Konjicu.

Kako je objavio MUP HNŽ-a 1. siječnja 2016. godine  krađu vozila Kia u PU Mostar je prijavio M.B. iz Stoca. Automobil mu je bio parkiran u ulici Ante Starčevića.

Istog dana B.V. iz Italije je PS Čitluk prijavio da mu je otuđeno vozilo marke BMW X1 koje je bilo parkirano u ulici Stjepana Radića u Bijakovićima.

I.Dž. iz Čitluka je 2. siječnja policiji prijavio da mu je tijekom noći od strane NN počinitelja otuđeno vozilo marke BMW X5 koje je bilo parkirano ispred hotela LUX u Međugorju.

U nedjelju je S.D. iz Konjica prijavio da mu je tijekom noći ukradeno vozilo marke Mercedes koje je bilo parkirano u ulici Željeznička u Konjicu.

O svim krađa istragu vodi Odjel krim. policije.

 

Za protekli vikend (1.1.-4.1.2016. godine) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 30 prijava (na području Mostara 17, na području Konjica 6, na području Čitluka 2, na području Stoca 2, na području Jablanice 1, na području Prozor-Rame 1 i na području Čapljine 1).

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su tri prekršaja; na području Mostara 2 i na području Konjica 1.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 12 prometnih nezgoda; na području Mostara 8, na području Jablanice 2, na području Čitluka 1 i na području Stoca 1. Dvije su osobe zadobile teške tjelesne ozlijede, šest osoba lakše tjelesne ozlijede.

 

Kopirati
Drag cursor here to close