Iz Hrvatske

Talijanski raftingaši na Uni protuzakonito ušli u BiH

Vijesti / Flash | 29. 03. 2016. u 11:32 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Postrojbe granične policije Izačić u ponedjeljak su, zbog ilegalnog prelaska državne granice iz Republike Hrvatske u Bosnu i Hercegovinu, prekršajno procesuirali osam državljana Italije i državljanina Hrvatske.

Graničnom kontrolom Fiata, talijanskih nacionalnih oznaka, prilikom izlaska iz BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Ripač utvrđeno je da su osobe protuzakonito ušle u BiH tijekom raftinga na rijeci Uni. Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o strancima, uručeni su im prekršajni nalozi nakon čega su predani Službi za poslove sa strancima BiH na daljnje postupanje, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Na Međunarodnom aerodromu Sarajevo, na letu iz Istanbula, službenici Postrojbe granične policije Aerodrom Sarajevo u ponedjeljak nisu dozvolili ulazak petorici državljana Republike Turske zbog neispunjavanja uvjeta za ulazak u BiH. Stranim državljanima su uručena rješenja o razlogu odbijanja ulaska u BiH i narednim letom će biti vraćeni na polaznu destinaciju Istanbul, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close