Hodzić

Tajni sastanak sa Solakovim odvjetnikom

Vijesti / Flash | 10. 05. 2020. u 16:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Depo / Hodzić pred odvjetničkim uredom

''Ako je suditi po fotografijama u čiji posjed je došao DEPO Portal, dok traje istraga oko afere Respirator, mimo očiju javnosti odvijaju se užurbane (odvjetničke) konsultacije, i to, čini se, mimo pravila'', objavio je Depo portal.

Naime, u javnost su procurile fotografije zabilježene ispred odvjetničkog ureda Kadrije Kolića na Ilidži, ianče odvjetnika direktora Federalne uprave Civilne zaštite Fahrudina Solaka u istom predmetu.

''U kadru se vidi vlasnik Srebrene maline Fikret Hodžić sa još dvije osobe, pa se postavlja pitanje da li ovo nedjeljno jutro iskoristio za hitne konsultacije sa Solakovim advokatom, te o čemu se ovom prilikom razgovaralo?! Inače, u praksi je uobičajena zabrana kontakta s odvjetnikom druge stranke koja je predmet istrage, pa se i po tom pitanju ovaj susret čini posebno zanimljivim'', piše Depo i dodaje kako postoji mogućnost i da se Hodžić na ovom mjestu našao sasvim slučajno, iz posve drugog razloga, u šta je, kako se navodi, teško povjerovati.

U međuvremenu, u Centralnom dnevniku Senada Hadžifejzovića za Face TV o ovoj temi govorio je odvjetnik Goran Petrović iz Crne Gore.

''To vam je tako na tržištu, ti respiratori koštaju 5.000 dolara ali u listopadu, Srbiji smo ih prodali upola cijene, a za BiH su bili 39.000 eura po komadu! Srbija je kupila upola jeftinije, ali neće da preuzme'', naveo je.

Video: Petrović:Fikret je molio za respiratore! Da,u pola cijene su isti respiratori jeftiniji za Srbiju!
Kopirati
Drag cursor here to close