Požar u Zvjezdari

Svi iz požara izvan životne opasnosti, za sada jedno hospitalizirano

Za sada je samo jedna ženska osoba rođena 1995. godine hospitalizirana dok su ostale četiri još uvijek u obradi nakon čega će se više znati o njihovom stanju, pa tako i o tome treba li ih se hospitalizirati ili ne.
Vijesti / Crna Kronika | 21. 12. 2022. u 18:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svih pet osoba koje su danas primljeni u SKB Mostar nakon požara u zgradi Zvjezdara je stabilno i izvan životne opasnosti, rečeno je za Bljesak.info iz ove bolnice.

Kako je to potvrdila glasnogovornica SKB-a Mostar Adrijana Pandža, za sada je samo jedna ženska osoba rođena 1995. godine hospitalizirana dok su ostale četiri još uvijek u obradi nakon čega će se više znati o njihovom stanju, pa tako i o tome treba li ih se hospitalizirati ili ne.

Inače, svih pet osoba srednje-teško je ozlijeđeno uslijed nagutavanja dima tijekom požara koji je u srijedu oko 14:30 izbio u stanu u zgradi Zvjezdara u Ulici kralja Tomislava u Mostaru. Požar je izbio na osmom katu zgrade.

Pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar na sreću spriječili su veću tragediju tijekom požara koji je nastao u stanu na osamom katu zgrade Zvjezdara, ugasili su požar i evakuirali stanare kojima je pružena pomoć zbog nagutavanja dima.

Petar Jurić, zapovjednik PVP Mostar kazao je kako su odmah pristupilo intervenciji te da je požar potpuno uništio stan. Istaknuo je kako su vatrogasci izvanredno odradili svoj posao.

''Požar je ugašen, u stanu se malo toga moglo spasiti. Ono što je najvažnije požar se nije proširio ni na susjedni stan, niti na kat iznad što je inače najveća opasnost u ovakvim intervencijama'', kazao je.

Kopirati
Drag cursor here to close