Lukač

Sve policijske agencije moraju zajedno protiv terorizma

Vijesti / Flash | 27. 04. 2016. u 14:04 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve sigurnosne agencije u BiH moraju zajedno raditi na suzbijanju terorizma, rekao je danas ministar unutarnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač.

''Svi u BiH trebaju shvatiti da borba protiv terorizma mora biti jedinstvena i da svi stanu u obranu građana koji hoće normalno i slobodno živjeti u RS-u i BiH. Moramo teroriste spriječiti da ubijaju naše ljude, da siju strah i da sutra zavladaju nama pomoću tog straha'', kazao je Lukač u Zvorniku, gdje je obilježena godišnjica terorističkog napada na Policijsku stanicu, kada je Nerdin Ibrić iz zvorničkog naselja Kučić Kula ubio policajca Dragana Đurića i ranio njegove radne kolege Stevu Milovanovića i Željka Gajića.

Lukač je izrazio spremnost MUPRS-a na suradnju s drugim sigurnosnim agencijama u BiH da bi se spriječili teroristički akti kao ovaj u Zvoriku ili onaj u Rajlovcu i slični, kojima neki žele, kazao je, da ubijaju nedužne ljude.

Otkrivanju spomenika poginulim pripadnicima MUPRS-a regije Birač, na kome se nalazi i lik policajca Dragana Đurića, koji je ubijen na današnji dan prošle godine u terorističkom napadu na Policijsku stanicu Zvornik, prisustvovao je i šef Misije OCSE-a u BiH Jonathan Moore.

Kopirati
Drag cursor here to close