Sve mjere ostaju na snazi u ŽZH i sljedećih sedam dana
Zavod za javno zdravstvo i Ministarstvo zdravstva, rada i socijalne skrbi obavijestili su Stožer o povoljnijoj epidemiološkoj situaciji na području ZHŽ-a u posljednje vrijeme te kako je dnevna incidenca trenutno 18,5 osoba.

Sve mjere ostaju na snazi u ŽZH i sljedećih sedam dana

Vijesti / Flash | 04. 05. 2021. u 16:14 Bljesak.info / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bljesak.info / Panorama Širokog Brijega

U Zapadnohercegovačkoj županiji (ZHŽ) zbog povoljnije epidemiološke situacije i sljedeći tjedan na snazi je mjera ograničenja kretanja od 23 do 5 sati ujutro, zaključeno je u utorak na izvanrednoj sjednici Stožera civilne zaštite ZHŽ-a.

U zatvorenim i otvorenim prostorima dozvoljeno je do maksimalno 50 osoba, a za veći broj osoba dopuštenje organizatoru (pravnoj osobi) može dati Zavod za javno zdravstvo ZHŽ-a.

Zavod za javno zdravstvo i Ministarstvo zdravstva, rada i socijalne skrbi obavijestili su Stožer o povoljnijoj epidemiološkoj situaciji na području ZHŽ-a u posljednje vrijeme te kako je dnevna incidenca trenutno 18,5 osoba, a ukupni broj aktivno oboljelih je 374 osobe.

Zavod je na sjednici obavijestio i o ukupno 1000 doza cjepiva od tri različita proizvođača koje će pristizati narednih dana te da se svi mogu prijaviti kod osobnog liječnika, a cijepljenje će se obavljati i dalje po prioritetnim skupinama, priopćio je Stožer Civilne zaštite ZHŽ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close