Ponosan na mržnju

Suljagić ponosan što je klevetao

Vijesti / Flash | 21. 03. 2017. u 09:37 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ponosit ću se ovom presudom jer se radi o dokazu da sam neprijatelj broj jedan za one kojima su idoli organizatori zločinačke tvorevine takozvane Herceg - Bosne. Da je 1993. godina, današnji 'nositelji europskih vrijednosti' s Općinskog suda u Lištici bi me vjerojatno poslali u Dretelj. Ljudima koji stoje iza ove presude su uzori Džafer Kulenović i Maks Luburić, a meni Fadil Jahić - Španac i Koča Popović'', rekao je Emir Suljagić, koji je nedavno prvostupanjskom presudom proglašen krivim za klevetanje vlasnika portala Poskok Ivana Šušnjara.

Suljagić je za N1 rekao kako će ''njima uvijek biti neprijatelj kao i oni meni jer su razlike između nas civilizacijske prirode''.

''Riječ je o otvorenom činu političke osude. Smiješni su oni koji misle da ću zbog ovog prestati šutjeti o aparthejdu za koji se HDZ zalaže i provodi tamo gdje može i politici podjarmljivanja građanske većine u ovoj zemlji za koje ima sugovornike u Sarajevu'', rekao je Suljagić.

''Ovo je pokušaj HDZ-a i njihovih jurišnika - od kojih je jednom odbijen agreman da bude diplomata i u SAD i u Češkoj - da ušutka GS i mene lično. Naime, mržnja onome u što vjerujem i meni osobno je u zadnjih nekoliko mjeseci prešla u histeriju na portalu čiji je vlasnik nacionalista iz Posušja jer smo jasno i glasno protiv tzv. treće izborne jedinice i supremacije stotinjak tisuća glasača HDZ-a. Presuda još uvijek nije pravosnažna'', zaključio je Suljagić.

Naime, Suljagić, direktor Poličkog savjeta Građanskog saveza i bivši zamjenik ministra obrane Bosne i Hercegovine, osuđen je za klevetu po tužbi Ivana Šušnjara. Osuđen je zbog komentara na društvenoj mreži Twitteru gdje je Šušnjara opisao "ustašom" i "rasističkim smećem" te ga usporedio s čuvarom u logoru Dretelj.

S druge strane. Šušnjar je najavio novu prijavu jer želi dokazati Suljagićev nesavjestan rad u službi jer je klevetao za vrijeme radnog vremena kao doministar obrane.

Kopirati
Drag cursor here to close