Nemoj ti meni!

Sukob u SDA: Sarajlić davio Ahmetovića

Vijesti / Flash | 30. 06. 2015. u 20:38 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zastupnik SDA Asim Sarajlić danas je fizički nasrnuo na stranačkog kolegu Sadika Ahmetovića tijekom sjednice Kluba zastupnika ove stranke, održane u pauzi zasjedanja Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH.

Federalni mediji javljaju da je između dvojice zastupnika prvo došlo do verbalnog okršaja, te da je u jednom trenutku Ahmetović rekao Sarajliću da mu je "dosta priče o Bakiru Izetbegoviću i Dževadu Mahmutoviću".

Sarajlić je tada skočio, prišao Ahmetoviću i počeo ga daviti, rekavši: "Nemoj ti meni na moga predsjednika! Tko si ti da govoriš o mom predsjedniku?".

Klub zastupnika SDA ne održava sjednice na kojima bi se dogovarao zajednički nastup o tačkama dnevnog reda, te je vjerojatno i to jedan od razloga zbog kojeg je izbila svađa, prenose federalni mediji.

Početkom ovog mjeseca zastupnici SDA Šemsudin Mehmedović, Sadik Ahmetović, Salko Sokolović i Senad Šepić poslali su jasnu poruku da svoje aktivnosti unutar Parlamentarne skupštine BiH neće podrediti željama predsjednika stranke Bakira Izetbegovića, te da će glasati za sve što je isključivo u interesu BiH i njenih građana.

 

Kopirati
Drag cursor here to close