Spremni

Stranka za BiH u vlast uvodi svoj plan za spas

Vijesti / Flash | 18. 06. 2015. u 21:18 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stranka za Bosnu i Hercegovinu održala je izvandrednu sjednicu Predsjedništva na kojoj je razmatrana trenutna politička i ekonomska situacija u zemlji te je imenovan tim koji će pregovarati s HDZ-om BiH i SDA o formiranju vlasti.

Kako se navodi u priopćenju Stranke za BiH, vrh stranke je razgovarao i o pozivu vladajućih stranaka SDA i HDZ za sudjelovanje u razgovorima o budućnosti Federacije BiH, za što je imenovan tim za pregovore u sastavu: Amer Jerlagić, Besim Imamović, Dževad Osmančević, Muhidin Alić i Salem Halilović.

''SBiH će predložiti i insisitirati na kreiranju platforme u koju bi bio ugrađen program izlaska iz ekonomske krize, koji su osmislili ekonomski stručnjaci unutar SBiH, a sve u cilju što brze stabilizacije stanja i prevladavanja krize'', navodi s eu priopćenju i ističe kako je Predsjedništvo stranke donijelo i odluku o nastavku reforme unutar stranke, ''pogotovo u sredinama gdje izborni rezultat nije bio u skladu s očekivanjima''.

''Predsjedništvo je zakazalo novu sjednicu za deset dana gdje će se razgovarati o jačanju struktura stranke u cilju realizacije potencijala koji SBiH ima'', navodi se u priopćenju Stranke za BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close