Zeničko-Dobojska Županija

Stotinu mladih policajaca dobilo posao

Vijesti / Flash | 12. 06. 2017. u 13:12 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svečanim polaganjem zakletve i smotrom stotinu novih policijskih kadeta, u Zenici je uspješno završena obuka dijela 30. generacije polaznika Policijske akademije FMUP-a s područja Zeničko-dobojske županije.

Na promociji je za stotinu mladih kadeta dodijeljen čin "policajac“ u Ministarstvu unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije.

Svečanost je održana u prisustvu roditelja i rodbine, prijatelja i većeg broja policijskih službenika, a među gostima bili su predsjedavajući Skupštine ZDŽ-e Jasmin Duvnjak, premijer Vlade Miralem Galijašević, ministar policije ZDŽ-e Nikola Arsenić i policijski komesar ZDŽ--e Semir Šut.

Ukazujući na zadatke pred kojima će se naći mladi policajci, komesar Šut je istaknuo da se ne događa često da se u policijske jedinice odjednom prima stotinu mladih i motiviranih mladića i djevojaka.

"Veliku zahvalnost dugujemo Vladi Zeničko-dobojske županije, bez čije odluke i financijske podrške ovaj projekt ne bi bilo moguće realizirati. Gospodo, mladi policajci, želim vam svaku sreću i uspjeh u budućem radu",  kazao je komesar Šut.

Nakon polaganja zakletve mladi policijski službenici su potpisali etički kodeks policijskog službenika i prve ugovore o radu.

Kopirati
Drag cursor here to close