Na Debelom brijegu

Spriječeno krijumčarenje sedam kg heroina i oko 16 kg skunka

Vijesti / Flash | 17. 05. 2017. u 10:05 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Uprave policije MUP-a i Uprave carina Crne Gore su u utorak navečer na graničnim prijelazima Debeli brijeg i Dobrakovo u dva putnička motorna vozila, prilikom izlaska iz Crne Gore, otkrili oko sedam kilograma heroina i 16 kilograma skunka.

Četiri osobe, koje su imale namjeru drogu preko crnogorskoga područja prokrijumčariti u Hrvatsku i Srbiju, lišene su slobode, priopćeno je iz Uprave policije MUP-a Crne Gore.

Heroin je pronađen sinoć oko 18 sati na Graničnom prijelazu Debeli brijeg u vozilu "Fiat Bravo", albanskih registarskih oznaka.

Troje albanskih državljana, koji su bili u spomenutom autu, M. M (59), V. M. (51) i D. H. (57), uz kaznenu prijavu, privedeni su državnom tužitelju u Višem državnom tužiteljstvu u Podgorici. Heroin je proslijeđen Forenzičkom centru radi vještačenja.

Opojnu drogu marihuana tipa skunk, težine oko 16 kg, točnije 15.974 grama, policijski i carinski službenici su pronašli na GP Dobrakovo oko 23 sati u vozilu „Renault“, srbijanskih registarskih oznaka.

Osoba Ž.M. (53) vozilo i skunk predani su policijskim službenicima Odsjeka za borbu protiv droge koji su proveli kriminalističku obradu i lišili ga slobode zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga.

Kopirati
Drag cursor here to close