Grupa malog legije

Spriječen teroristički napad u Crnoj Gori?!

Vijesti / Flash | 16. 10. 2016. u 11:08 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Crnoj Gori je u subotu navečer uhićena skupina od najmanje 15 osoba, koja je planirala tijekom nedjeljnih parlamentarnih izbora širom Crne Gore izvesti terorističke akcije, oružane sukobe, pa čak i likvidacije, objavila je crnogorska televizija Pink M.

Grupa je, kako prenosi Sputnik, na osnovu dogovora s pojedincima iz jedne političke grupacije planirala te terorističke akcije.

Prema neslužbenim informacijama spomenute televizije, na čelu grupe koja je sa sobom u Crnu Goru unela i veliku količinu oružja i eksploziva, nalazi se bivši smijenjeni šef Žandarmerije iz Srbije Bratislav Bata Dikic´.

''Dikic´, koji je tražio da ga oslovljavaju s Mali Legija, smijenjen je nakon što je od Žandarmerije napravio kriminalnu organizaciju, koja se bavila trgovinom kokaina, plac´enim ubojstvima, iznudom, reketom i ostalim kriminalnim djelima'', navodi Pink.

Direktor crnogorske policije Slavko Stojanovic´ je izjavio, u četvrtak 13. listopada, povodom održavanja izbora, nakon kolegija s čelnicima policije u kampu na Zlatici, da prema operativnim saznanjima postoji moguc´nost izazivanja nereda i eventualne eskalacije nemira.

Stojanovic´ je, kako prenose podgorički mediji, objavio kako su službenici Uprave policije spremni odgovoriti svim sigurnosnim izazovima.

Inače, prema navodim crnogornih medija, izborui, na koje je do podne izašlo 30 posto registriranih birača, protiču mirno. Piše se uglavnom o izbornim prevarama, kupovini glasova i slučnim stvarima kakvih smo se načitali za vrijeme lokalnih izbora i kod nas.

Kopirati
Drag cursor here to close