Vijeće ministara

Spremna strategija za informiranje javnosti o EU

Vijesti / Flash | 17. 02. 2016. u 14:03 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vijeće ministara Bosne i Hercegovine usvojilo je danas na sjednici Informaciju o realizaciji Komunikacijske strategije za informiranje javnosti o procesu pristupanja Bosne i Hercegovine Europskoj uniji u 2015. godini.

Direkcija za europske integracije će kontinuirano, u skladu s predviđenom dinamikom implementacije te strategije, provesti aktivnosti koje se odnose na promociju procesa europskih integracija u zemlji u 2016. godini, i o rezultatima izvijestiti Vijeće ministara BiH.

Direkcija za europske integracije će, u suradnji s nadležnim institucijama BiH, pripremiti prijedlog akcijskog plana za realizaciju Komunikacijske strategije za informiranje javnosti o procesu pristupanja Bosne i Hercegovine Europskoj uniji u 2017. godini i dostaviti ga Vijeću ministara BiH na razmatranje i usvajanje.

Prema Informaciji, realizirano je oko 85 posto aktivnosti planiranih Komunikacijskom strategijom u 2015. godini, a u sljedećem razdoblju aktivnosti će biti intenzivirane i usmjerene na informiranje javnosti o prednostima koje donosi članstvo u EU, priopćeno je iz Službe za informiranje Vijeća ministara BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close