Još se ne diše lakše

Službe napokon učinile nešto: Hospitaliziran susjed iz pakla u Bafo naselju

Stanari ovog naselja više od godinu dana nemoćni su bili pred susjedom koji im je ostavljao smeće u zgradi.
Vijesti / Flash | 29. 07. 2021. u 14:06 M.G. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Muškarac koji je svojim smećem više od godinu dana 'maltretirao' susjede u mostarskom Bafo naselju hospitaliziran je jutros, saznaje Bljesak.info.

''Jutros su oko 11 sati stigli djelatnici iz Centra za socijalni rad zajedno s policijom i vatrogascima i odveli ga u bolnicu. Smeće još uvijek nitko nije uklonio. Rekli su da će to sutra netko doći i očistiti'', kazao je  Adnan Kosić, stanar ove zgrade.

Podsjetimo, stanari ovog naselja više od godinu dana nemoćni su bili pred susjedom koji im je ostavljao smeće u zgradi. Obraćali su se nadležnim institucijama i apelirali da nešto poduzmu u vezi ovog problema, ali oni su odgovornost samo prebacivali jedne na druge.

Tek početkom ovog tjedna na teren je izašao inspektor koji je susjedu naložio da ukloni svoje smeće. Međutim, kako je tada kazao Kosić, nakon odlaska inspektora susjed je, umjesto da ukloni, donio novo smeće.

''Drago nam je da su ga napokon odveli I smjestili u bolnicu. Samo se nadamo da će netko od nadležnih što prije doći i očistiti ovo smeće, jer ovdje su mala djeca, velike su vrućine i smrad je neizdrživ. Strah nas je zaraze'', poručio je Kosić.

Kopirati
Drag cursor here to close