Posjeta

Široki Brijeg: Božićno darivanje za Dom ''Marija – Naša Nada''

Ispred MO i OS BiH donirana sredstva uručili su zamjenik ministra obrane Mijo Krešić, general bojnik Ivica Jerkić, brigadir Zdravko Rezo, pukovnik Joško Kraljević i poručnik Drago Bubalo.
Vijesti / Flash | 17. 12. 2021. u 16:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Božić je vrijeme darivanja pa su tako i ove godine Hrvati katolici pripadnici Ministarstva obrane i Oružanih snaga BiH darivali one kojima je najpotrebnije. 

Za ovaj Božić odlučili su  podržati rad Doma ''Marija – Naša Nada'' iz Širokog Brijega, te su u petak 17. prosinca posjetili ustanovu koja se brine o djeci i mladima s poteškoćama u psihičkom i/ili fizičkom razvoju. 

Ispred MO i OS BiH donirana sredstva uručili su zamjenik ministra obrane Mijo Krešić, general bojnik Ivica Jerkić, brigadir Zdravko Rezo, pukovnik Joško Kraljević i poručnik Drago Bubalo. Dobrodošlicu su im izrazili gradonačelnik Širokog Brijega i član Upravnog vijeća Doma Miro Kraljević, predsjednik gradskog vijeća Vinko Topić i ravnatelj ustanove Slobodan Karačić. 

Izaslanstvo je uz donirana sredstva zaželjelo svim djelatnicima i štićenicima Doma, kao i njihovim obiteljima, čestit Božić i sretnu i blagoslovljenu 2022. godinu.

Kopirati
Drag cursor here to close