Do 24. ožujka

SIP: Pošaljite prijedloge za uvođenje novih tehnologija u izborni proces

Vijesti / Flash | 02. 03. 2017. u 15:22 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Interresorna radna grupa za analizu stanja i predlaganje modaliteta uvođenja novih tehnologija u izborni proces u Bosni i Hercegovini objavila je javni poziv političkim strankama, nevladinim organizacijama, akademskoj zajednici, medijima i građanima da se aktivno uključite u analizu slanja i predlaganje modaliteta za uvođenje novih tehnologija.

Pisane sugestije, prijedloge i ideje koje se odnose na primjenu novih tehnologija u svim fazama izbornog procesa potrebno je dostaviti preporučenom poštom do 24. ožujka do 16 sati na adresu Središnjeg izbornog povjerenstva (SIP) BiH, javlja Fena.

Radi se o prijedlozima za sve izborne faze poput upisa u središnji birački popis, identifikaciju birača na biračkom mjestu, načinu glasovanja, elektronskog prebrojavanja i objedinjavanje rezultata po biračkim mjestima, upisa i glasovanja birača koji se nalaze izvan BiH, livestreama zasjedanja organa za provođenje izbora te korištenja društvenih mreža.

Također, prijedloge i sugestije moguće je dostaviti do 24. ožujka i elektronskom poštom, piše Fena.

Domaće i strane kompanije i pojedinci koji žele predstaviti svoje inovativne proizvode (uređaje i software) za primjenu u izbornom procesu pozvani su da kontaktiraju SIP kako bi im se pružila mogućnost predstavljanja proizvoda članovima Interresorne radne grupe.

Kopirati
Drag cursor here to close